top of page

Group

Public·13 members

Volgende NEW!Ook Huizinga zag de weerkaarten gisteren en vanochtend langskomen op sociale media: daarop zijn modellen te zien waarop het vanaf volgende week woensdag hevig gaat sneeuwen in Nederland. Maar daarmee zit de meteoroloog, in tegenstelling tot de winterfanaten, nog niet op het puntje van zijn stoel. Want: "Ik denk dat wij er goed aan doen om een beetje nuchter te blijven."
VolgendeMaar waar zijn die winterse weerkaarten dan op gebaseerd? Nou: "Er zou vanaf de Atlantische Oceaan vanuit Frankrijk een regengebied Europa binnenkomen. Als dat onze kant op komt, en het is op dat moment erg koud in Nederland, gaat dat over in sneeuw. Maar het kan ook goed zijn dat dit neerslaggebied richting de Alpen trekt en dan hebben wij geen vlokje sneeuw. Daarnaast zijn er ook enkele berekeningen waarbij het volgende week een stuk zachter wordt en 10 graden. Kanttekening daarbij is wel dat deze berekeningen in de minderheid zijn, maar het geeft wel de onzekerheid weer."


Al met al: Buienradar heeft nog geen sluitend beeld of het volgende week gaat sneeuwen of niet. Omdat dat gewoonweg nog niet met zekerheid te bepalen is. "Daarmee zeggen wij niet dat het niet kán gaan sneeuwen, maar we moeten er genuanceerd naar kijken. Wij willen dingen pas benoemen als dat met grote zekerheid kan. En dat is nu nog niet het geval."


Wat Huizinga wel zeker weet? "Het is redelijk zeker dat het tot het begin van volgende week overdag een paar graden boven nul blijft en in de nachten de temperatuur rond of onder het vriespunt zal zitten."


Automatisch: Gaat automatisch naar de volgende dia na een bepaalde tijdsduur. Typ het aantal seconden in (of sleep schuifregelaar voor tijdsduur) dat de huidige dia in beeld moet blijven voordat de volgende wordt getoond.


Als u een tabelkop op de eerste pagina wijzigt, wordt de koptekst ook op alle andere pagina's gewijzigd. U kunt alleen de tabelkop op de eerste pagina wijzigen. De veldnamenrijen op de volgende pagina's zijn vergrendeld.


U kunt STAP-budget zelf aanvragen. Er zijn wel een aantal voorwaarden. Bijvoorbeeld dat u 18 jaar of ouder bent en dat u nog geen AOW ontvangt. Ook moet de training, cursus of opleiding die u wilt volgen in het STAP-scholingsregister staan. Elke 2 maanden start een nieuwe aanvraagperiode voor STAP-budget. Is het budget in deze periode op? Probeer het dan opnieuw in een volgende periode. Is uw aanvraag goedgekeurd? Dan maakt UWV het geld over naar de opleider.


Als het budget in een periode op is, kunt u in een volgende periode opnieuw een aanvraag doen. Heeft u STAP-budget gekregen? Dan start uw scholing niet eerder dan over 4 weken en binnen 3 maanden. Duurt het langer dan 3 maanden voordat uw scholing begint? Vraag dan in een volgende periode STAP-budget aan.


  • Doe eerst de test om te kijken of u in aanmerking komt voor STAP-budget.

  • Kijk of de scholing die u wilt volgen in het STAP-scholingsregister staat.

  • Staat de cursus, training of opleiding in het STAP-scholingsregister? Schrijf u dan in bij de opleider. U krijgt van de opleider een STAP-aanmeldingsbewijs. U heeft dit nodig om STAP-budget aan te vragen. Heeft u nog geen STAP-aanmeldingsbewijs? Neem dan contact op met de opleider.

  • Nog geen DigiD? Vraag deze aan op DigiD.nl. Wees op tijd. Het kan 5 dagen duren voordat u uw DigiD ontvangt.

  • Kijk of er nog voldoende budget is deze periode. Is het budget op? Probeer het dan in een volgende periode.


De eerstvolgende verkiezingen vallen normaal gezien in 2024. Vlamingen en Brusselaars van 18 jaar en ouder stemmen dan voor het Europese, het federale en het Vlaams of Brussels Hoofdstedelijk parlement. In oktober van datzelfde jaar stemmen we ook nog eens voor de gemeente- en provincieraad.


De bedoelde betekenis hangt sterk samen met de dag waarop een uitspraak als volgende zaterdag wordt gedaan. Het zou bijvoorbeeld onlogisch zijn om op vrijdag te spreken van volgende zaterdag als daarmee de eerstkomende zaterdag wordt bedoeld; dat is immers de dag erna, en daarvoor is morgen een eenduidig alternatief. Op een maandag verwijst volgende zaterdag een stuk minder duidelijk, omdat de eerstkomende zaterdag dan nog tamelijk ver weg is.


In november 2022 werd de spilindex voor de overheidswedden en sociale uitkeringen laatst bereikt. Rekening houdend met de maandvooruitzichten voor de gezondheidsindex wordt verwacht dat de twee volgende spilindices overschreden worden in 2023 en 2024.


CGN, specialist in onderdelen en accessoires voor motorfietsen en fietsen, koos voor Ciblex voor express-levering de volgende dag vóór 12 uur voor zakelijke klanten van tweewielers. De klanten houden geen voorraad meer aan en willen snelle levering de volgende dag vanaf het moment dat ze opengaan. Met Ciblex H12, Met Ciblex H12 steeg de leveringskwaliteit en daalde het aantal klachten dankzij hetCiblex-feedbacksysteem.


VYGON is een fabrikant van steriele medische hulpmiddelen voor eenmalig gebruik. Vygon heeft gekozen voor de Ciblex H12-dienst voor levering vóór het middaguur, wat beantwoordt aan zijn eisen inzake snelle en betrouwbare leveringstermijnen. Met Ciblex H12 verzekert VYGON een kwaliteitsservice voor levering de volgende dag vóór de middag aan ziekenhuizen, klinieken, apotheken en alle professionals in de gezondheidszorg.Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)


Albert Heijn start met de volgende stap van de geleidelijke invoering van het onafhankelijk voedselkeuzelogo Nutri-Score. De supermarkt vindt het belangrijk om klanten te helpen bij het maken van een gezondere voedingskeuze. Daarom is vanaf vandaag de Nutri-Score van 6.000 eigen-merkproducten zichtbaar op elektronische prijskaartjes in winkels en staat het voedselkeuzelogo bij producten in de app en op ah.nl. Ook krijgen meer eigen-merkproducten in de komende maanden stap voor stap Nutri-Score op de verpakking. Albert Heijn informeert klanten uitgebreid en onderzoekt de komende maanden hoe zij Nutri-Score ervaren.


Ben je toe aan een volgende stap in jouw persoonlijke of professionele leven? En ben je benieuwd wat voor inzichten Systemisch Werken en andere stromingen jou hierbij kunnen verschaffen? Dan is deze workshop iets voor jou. Je leert jouw dynamieken kennen en de plek die je daarbij inneemt. En je maakt kennis met de fascinerende wereld van Systemisch Werken.


Samen onderzoeken we wat jou belemmert en wat nodig is om jouw volgende stap te maken. Dit doen we aan de hand van de principes van Systemisch Werken en andere stromingen. Familieopstellingen zijn een krachtig middel om verborgen belemmeringen binnen een systeem (gezin, organisatie en dergelijke) zichtbaar te maken. Zo leer je jouw dynamieken kennen in de ontmoeting met de ander, en wordt duidelijk wat werkelijk nodig is om jouw volgende stap te kunnen maken.


De volgende verkiezingen vinden normaal gezien plaats in mei of juni 2024. Op dat moment zullen de verkiezingen voor de Europese, federale en regionale verkiezingen tegelijkertijd plaats vinden. De datum van de verkiezingen van de Kamer en van de regionale en gemeenschapsparlementen is gekoppeld aan de datum van de verkiezing van het Europees Parlement. Deze datum wordt in het voorjaar van 2023 door de Europese Raad vastgesteld. Zodra deze bekend is, wordt deze op onze website gepubliceerd.


Over de cao Streekvervoer wordt begin volgende week nog onderhandeld, maar als er dan geen resultaat is, leggen medewerkers donderdag 19 en vrijdag 20 januari landelijk het werk neer. De kans is groot dat dan ook medewerkers meestaken die onder de cao Multimodaal vallen.


We zijn voorlopig nog niet van covid-19 bevrijd, maar het volgende dodelijke virus is alweer komen binnenvliegen. Het vogelgriepvirus H5N8 is uit Siberië meegenomen naar Nederland. Verdachte is de brandgans, die in het noorden van Rusland broedt. Het virus is oorspronkelijk afkomstig van grote pluimveebedrijven in andere delen van Azië, en waarschijnlijk tijdens de voorjaarstrek met watervogels meegelift naar de arctische broedgebieden.


Je kunt instellen dat de volgende aflevering automatisch wordt afgespeeld en een slaaptimer instellen waarmee de serie automatisch wordt gepauzeerd na twee uur inactiviteit. Deze instellingen zijn persoonlijk per profiel.


Ga naar Profielinstellingen kies het profiel dat je wilt bewerken. Vervolgens kun je het automatisch afspelen van de volgende aflevering of de slaaptimer voor dat profiel in- of uitschakelen. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page